Tamplarie P.V.C.

Ferestrele şi uşile Orizont din profile pentacamerale cu geam termoizolant se confecţionează în cadrul atelierului de tâmplărie PVC, parte integrantă a S.C. PREFAB S.A. platforma Călăraşi. Atelierul se află situat în partea de nord a Sucursalei Tuburi, pe o suprafaţă de 450 mp. şi este dotat cu o linie semiautomată de utilaje tip urban, având o capacitate de 2.500 mp/an.

Furnizorul de profile este întreprinderea Teraplast Bistriţa – România, această firmă având implementat sistemul de asigurare al calităţii ISO 9001/2000 atestat de firma TUV Management Service GmbH Austria.

Confecţiile din PVC produse la S.C. PREFAB S.A. Bucureşti, Punct de Lucru Călăraşi, sunt agrementate tehnic cu a.t. 003.02/365/2006. Societatea oferă 5 ani garanţie pentru confecţie şi montaj. Durata medie de utilizare a produselor este de 30 de ani.

Sistemul pentacameral cu geam termoizolant conferă: durabilitate, confort, siguranţă, fiabilitate, economie
Caracteristicile sistemului de profile PVC pentacameral:
- 75 mm lăţimea profilului 

- garnituri de etanşare
- armături din oţel zincat
Geamul poate fi: - termoizolant - poate fi cu sticlă: float clară, low e, colorată în masă, reflexivă şi antiefracţie. - termopan - un ansamblu tip sandwich etanş format din două suprafeţe de sticlă separate de un distanţier perimetral. Indicele de atenuare a zgomotului 37 - 45 db (izolaţie fonică ridicată)